Implant de sprancene


implant-sprancene-dr-felix

Rezultat implant sprancene – Implant de par FUE

Transplantul de par pentru sprancene este o procedura sigura care imbunatateste intr-un mod vizibil si permanent aspectul persoanelor, facand pentru ochii acestora ceea ce fac, de exemplu, implanturile mamare pentru conturul corporal si feminitate.

De unde se extrag firele de par utilizate pentru reconstructia sprancenelor?

Parul folosit in transplantul de sprancene se extrage din scalpul pacientului prin metoda FUE (Extractia Unitatilor Foliculare). Recoltarea parului din zona donatoare se realizeaza de catre medicul specialist dupa efectuarea unei anestezii locale, astfel incat pacientul nu va simti absolut nicio durere in timpul extractiei foliculilor.

Transplantul de par pentru restaurarea sprancenelor

Transplant si implant de sprancene

Implant de sprancene – inainte si dupa

Pentru  restaurarea sprancenelor este necesara, in medie, transplantarea a circa 100 – 150 folicuri (grefe) de par pentru fiecare spranceana / sesiune, in functie de suprafata zonei care trebuie refacuta. In functie de rezultatul dorit, in aceasta procedura se pot extrage si implanta pana la cateva sute de fire de par.

Foliculii de par recoltati de la pacient si implantati in zona care ne intereseaza, vor creste si vor produce sprancene noi, permanente, la circa 10 saptamani dupa operatie (in medie; cel mai devreme la circa sase saptamani). Recuperarea normala in implantul de sprancene nu depaseste o saptamana. In faza initiala a recuperarii, pot aparea exfolieri si cruste in proximitatea zonei transplantate, si care pot fi urmate ulterior de o usoara decolorare a acesteia, de nuanta roz. In cele mai multe cazuri, parul nou transplantat va cadea (cel mai adesea dupa procedura de implantare) urmand ca sprancenele sa creasca ulterior din foliculii implantati.

Video din timpul unei operatii de transplant de sprancene in Romania