Despre clinica


implant-sprancene-dr-felix

Rezultat implant sprancene – Dr. Felix Hair Implant

Dr. Felix Hair Implant este singura clinica la standarde internationale din Romania, specializata exclusiv in transplantul de par si implant de sprancene naturale.

Echipa medicala Dr. Felix Hair Implant Institute este bazata exclusiv pe medici specializati in tehnica Q-FUE.

Echipa medicala desemnata pentru clinicile din Romania, activeaza si in cadrul clinicilor din Amsterdam, Geneva sau Paris. Acesta a fost telul nostru, de a aduce calitatea occidentala si in Romania. Pentru pacienti, acest sistem reprezinta accesul la interventii medicale de nivel international. Astazi, orice roman poate beneficia de calitate garantata la preturi accesibile.

CE NE DEOSEBESTE DE CELELALTE CLINICI DE IMPLANT DE PAR?

In cadrul clinicii noastre, absolut toate etapele implantului de par, si anume, consultatia, marcarea zonelor donatoare si primitoare, anestezia, extractia si implantarea grefelor de par prin metoda „Quality FUE”, sunt realizate minutios EXCLUSIV MANUAL de catre MEDICI ULTRASPECIALIZATI, nu de simpli tehnicieni, ca in cazul altor clinici.

Pentru pacient, recuperarea este imediata, fara cicatrici, dureri sau sangerari, iar rezultatul 100% natural!

Tehnica Q-FUE manual avansat este cea mai putin invaziva dintre toate tehnicile de implant de par existente si cea mai evoluata.

Interviu despre transplantul de par si sprancene cu Dr. Felix Popescu, managerul clinicii