Implant de gene


Transplantul de par pentru gene este o procedura sigura care imbunatateste intr-un mod vizibil si permanent aspectul persoanelor, facand pentru ochii acestora ceea ce fac, de exemplu, implanturile mamare pentru conturul corporal si feminitate.

Transplant implant de gene naturale

Implant de gene – inainte si dupa

De unde se extrag firele de par utilizate pentru reconstructia genelor?

Parul folosit in restaurarea genelor se extrage din scalpul pacientului prin metoda FUE (Extractia Unitatilor Foliculare). Recoltarea parului din zona donatoare se realizeaza de catre medicul specialist dupa efectuarea unei anestezii locale, astfel incat pacientul nu va simti absolut nicio durere in timpul extractiei foliculilor.

Transplantul de par pentru restaurarea genelor

In aceasta procedura, foliculii de par extrasi din zona donatoare sunt reincadrati in linia naturala a genelor. Aceasta operatie se poate realiza prin numeroase metode. Se masoara diametrul genelor prezente pentru a putea determina media densitatii firelor de par care trebuie folosita. Daca pacientul nu mai are deloc gene, se va folosi ca reper densitatea normala de gene.

Inainte de implantarea grefelor recoltate, se practica din nou anestezie locala, la nivelul liniei de implantare a genelor. Implantarea se va face ulterior printr-o tehnica microchirurgicala. Ca si in cazul sprancenelor, parul transplantat pentru gene va cadea dupa procedura de implantare, urmand ca dupa ce vor creste din nou sa arate perfect natural.